Hitachi FlexSEM 1000 - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Hitachi FlexSEM 1000

A FlexSEM 1000 VP-SEM az innovatív műszaki jellemzőket intuitív felhasználói felülettel egyesíti, ezáltal adaptálhatóságot és rugalmasságot biztosít egy erőteljes, automatizált és laborbarát csomag formájában. A legmodernebb technológia és áramkör kapcsolási séma páratlan képalkotási teljesítményt kínál még változtatható nyomású (VP – variable pressure) környezetben is, amely jellemző korábban csupán a legnagyobb SEM műszerek esetében volt elérhető. Ez a SEM műszer az alacsony energiafogyasztása révén gazdaságos és környezetbarát analitikai eszköz, teljesítménybeli kompromisszumok nélkül. A FlexSEM megváltoztatja az elektonmikroszkópiáról alkotott nézetét!

 • Termék leírása

  • A FlexSEM 1000 pásztázó elektronmikroszkóp új fejlesztésű elektron optikai és jel-detekciós megoldásokat alkalmaz, amik révén páratlan képalkotási és analitikai teljesítményt kínál egy labor-barát konfiguráció formájában. A gazdaságosságot szem előtt tartva, a FlexSEM kiépítése adaptálható, szétválasztható és kompakt, ezáltal kisebb irodákba, laboratóriumokba vagy akár mobil munkaállomásként is telepíthető. A fejlesztése során kiemelt szempont volt, hogy kezdő felhasználó és tapasztalt mikroszkópizáló egyaránt elégedettséggel tudja használni az alkalmazási területek széles skáláján, beleértve a biológiai és fejlett anyagtudományi mintákat egyaránt, így e mikroszkóp minden bizonnyal növelni fogja az analitikai képességeit éppúgy, mint az elvárásait.

   Kompakt és nagyteljesítményű oszlop

   Kategória-első felbontás a kompakt rendszerek között. A FlexSEM új fejlesztésű elektron optikai megoldást és a megbízhatóságáról ismert nagyérzékenységű detektort alkalmaz, amely révén 4 nm felbontású képalkotásra képes.

   Nagyfelbontású kép

   Az elektron optika alacsony aberrációjú objektív lencsét és egyedülálló elektronforrás eltérítő (bias) rendszert alkalmaz, amely révén magas emissziós áram érhető el.

   Ultra-változtatható nyomású detektor

   Az új fejlesztésű vákuum technológia révén a nem-vezető minták felületének vizsgálata előkészítés nélkül is elvégezhető a teljes nyomás- és gyorsító-feszültség tartományban.

   Új és továbbfejlesztett autófókusz funkciók

   A felhasználói felület a számos automatizált funkció révén egyszerűen használható még kezdők számára is, a magas minőségű és gyors adatgyűjtés a felhasználói tapasztalat szintjétől függetlenül biztosított. Érintőképernyős vezérlés is lehetséges.

   Intuitív és korrelatív navigáció

   A SEM MAP funkció segít az érdekes területek gyors azonosításában és pontos korrelációs lehetőséget biztosít az optikai és SEM képek között egyetlen kattintásra. Az optikai és EM korrelációs funkció és SEM MAPfunkció teljes körűen integrált a grafikus felhasználói felületbe.

 • Letöltések

Szabó Ábel

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.