Hitachi FlexSEM 1000 pásztázó elektronmikroszkóp - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Hitachi FlexSEM 1000 pásztázó elektronmikroszkóp

A Hitachi FlexSEM 1000 változtatható nyomású (VP) SEM az innovatív műszaki jellemzőket egy rendkívül intuitív felhasználói felülettel egyesíti. A Hitachi FlexSEM 1000 így alkalmazkodóképességet és rugalmasságot biztosít egy erőteljes, automatizált és laborbarát csomag formájában. Az itt alkalmazott legmodernebb technológia páratlan képalkotási teljesítményt kínál még változtatható nyomású környezetben is, amely korábban csak a nagyobb SEM műszerek esetében volt elképzelhető. A Hitachi FlexSEM 1000 alacsony energiafogyasztása révén egy gazdaságos és környezetbarát analitikai eszköz, teljesítménybeli kompromisszumok nélkül. A Hitachi FlexSEM 1000 megváltoztatja az elektonmikroszkópiáról eddig alkotott elképzelését!

 • Termék leírása

  • A Hitachi FlexSEM 1000 pásztázó elektronmikroszkóp olyan új fejlesztésű elektronoptikai- és detektor megoldásokat alkalmaz, amelyek révén páratlan képalkotási és analitikai teljesítményt kínál, labor-barát konfiguráció formájában. A gazdaságosságot szem előtt tartva, a Hitachi FlexSEM 1000 kiépítése igen rugalmas: lehet szétválasztható és kompakt, a felhasználói igények szerint, ezáltal kisebb irodákba, laboratóriumokba vagy akár mobil munkaállomásként is telepíthető. A fejlesztése során kiemelt szempont volt, hogy egy kezdő felhasználó és egy tapasztalt elektronmikroszkópos szakember is egyaránt elégedettséggel tudja használni az alkalmazási területek széles skáláján, beleértve a biológiai és fejlett anyagtudományi mintákat is, így e mikroszkóp minden bizonnyal növelni fogja az analitikai képességeit éppúgy, mint az elvárásait.

    

   Kompakt és nagyteljesítményű oszlop

   A Hitachi FlexSEM 1000 a legnagyobb felbontású elektronmikroszkóp a kompakt rendszerek kategóriájában. Új fejlesztésű elektronoptikát és nagyérzékenységű detektort alkalmaz, melyek révén képes elérni a 4 nm-es feloldást.

   Nagyfelbontású képek

   Az elektronforrás egyedülálló bias rendszert, míg az elektronoptika alacsony aberrációjú objektív lencsét alkalmaz, így egyedülállóan nagy emissziós-áramot tud biztosítani.

   Ultra-változtatható nyomású detektor (UVD)

   Az új fejlesztésű vákuum technológia révén a nem-vezető minták felületének vizsgálata előkészítés nélkül is elvégezhető, a teljes nyomás- és gyorsító-feszültség tartományban.

   Új és továbbfejlesztett autófókusz funkciók

   A felhasználói felület, a számos automatizált funkció révén, még kezdők számára is egyszerűen használható. A magas minőségű és gyors adatgyűjtés a felhasználói tapasztalat szintjétől függetlenül biztosított. Érintőképernyős vezérlés is lehetséges.

    

    

   Intuitív és korrelatív navigáció

   A SEM MAP (navigációs térkép) funkció segít az érdekes területek gyors azonosításában, és pontos korrelációs lehetőséget biztosít az optikai és SEM képek között egyetlen kattintásra. Az optikai- és SEM képek korrelációja teljeskörűen integrált a grafikus felhasználói felületbe.

 • Letöltések

Szabó Ábel

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.