Hitachi FlexSEM 1000 - Unicam Magyarország Kft.
Szechenyi
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Hitachi FlexSEM 1000

A FlexSEM 1000 változtatható nyomású (VP) SEM az innovatív műszaki jellemzőket intuitív felhasználói felülettel egyesíti. Így nagyfokú rugalmasságot biztosít egy erőteljes, automatizált és laborbarát csomag formájában. Az itt alkalmazott legmodernebb technológia kiváló képalkotási teljesítményt kínál még változtatható nyomású környezetben is, amely korábban csak a nagyobb SEM műszerek esetében volt elképzelhető. A FlexSEM 1000 alacsony energiafogyasztása révén gazdaságos és környezetbarát analitikai eszköz, teljesítménybeli kompromisszumok nélkül. A FlexSEM megváltoztatja az elektronmikroszkópiáról alkotott elképzelését!

 • Termék leírása

  • A FlexSEM 1000 pásztázó elektronmikroszkóp olyan új fejlesztésű elektronoptikai- és detektor megoldásokat alkalmaz, amelyek révén páratlan képalkotási és analitikai teljesítményt kínál, labor-barát konfiguráció formájában. A gazdaságosságot szem előtt tartva, a FlexSEM kiépítése igen rugalmas: lehet szétválasztható és kompakt, a felhasználói igények szerint, ezáltal kisebb irodákba, laboratóriumokba vagy akár mobil munkaállomásként is telepíthető. A fejlesztése során kiemelt szempont volt, hogy kezdő felhasználó és tapasztalt mikroszkópos egyaránt elégedettséggel tudja használni az alkalmazási területek széles skáláján, beleértve a biológiai és fejlett anyagtudományi mintákat egyaránt, így e mikroszkóp minden bizonnyal növelni fogja az analitikai képességeit éppúgy, mint az elvárásait.

   Kompakt és nagyteljesítményű oszlop

   A FlexSEM 1000 a legnagyobb felbontású mikroszkóp a kompakt rendszerek kategóriájában. Új fejlesztésű elektronoptikát és nagyérzékenységű detektort alkalmaz, melyek révén képes elérni a 4 nm-es feloldást.

   Nagyfelbontású képek

   Az elektronforrás egyedülálló bias rendszert míg az elektronoptika alacsony aberrációjú objektív lencsét alkalmaz, így egyedülálló nagy emissziós-áramot tud biztosítani.

   Ultra-változtatható nyomású detektor (UVD)

   Az új fejlesztésű vákuum technológia révén a nem-vezető minták felületének vizsgálata előkészítés nélkül is elvégezhető, a teljes nyomás- és gyorsító-feszültség tartományban.

   Új és továbbfejlesztett autofókusz funkciók

   A felhasználói felület, a számos automatizált funkció révén, még kezdők számára is egyszerűen használható. A magas minőségű és gyors adatgyűjtés a felhasználói tapasztalat szintjétől függetlenül biztosított. Érintőképernyős vezérlés is lehetséges.

   Intuitív és korrelatív navigáció

   A SEM MAP (navigációs térkép) funkció segít az érdekes területek gyors azonosításában, és pontos korrelációs lehetőséget biztosít az optikai és SEM képek között egyetlen kattintásra. Az optikai- és SEM képek korrelációja teljes körűen integrált a grafikus felhasználói felületbe.

 • Letöltések

Szabó Ábel

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.