HiPath Pro - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

HiPath Pro

Minden diagnózis számít. Fejlett Digitális Patológia – H&E I IHC I CISH. Egyedülálló világoslátóterű képalkotó- és elemző rendszer különböző hisztopatológiai feladatokra, beleértve a kvantitatív immunhisztokémiai pontozást (IHC scoring), valamint H&E/IHC minták egész-metszet szkennelését. Pontos, számítógéppel támogatott elemzés és kivételes képminőség révén a HiPath Pro kompromisszumok nélküli standardizálást biztosít az eredmények terén és javítja az együttműködést. Az FDA jóváhagyta a HiPath IHC család esetében a HER2, ER, PR és Ki67 alkalmazást manuális konfigurációra.

  • Termék leírása

    • Minden diagnózis számít. Fejlett Digitális Patológia – H&E I IHC I CISH. Egyedülálló világoslátóterű képalkotó- és elemző rendszer különböző hisztopatológiai feladatokra, beleértve a kvantitatív immunhisztokémiai pontozást (IHC scoring) valamint H&E/IHC minták egész-metszet szkennelését. Pontos számítógéppel támogatott elemzés és kivételes képminőség révén a HiPath Pro kompromisszumok nélküli standardizálást biztosít az eredmények terén és javítja az együttműködést. Az FDA jóváhagyta a HiPath IHC család esetében a HER2, ER, PR és Ki67 alkalmazást manuális konfigurációra.

      „Mint a PD-L1 immunfestés módszertanának korai alkalmazója, csoportunk gyorsan felismerte a festék pontozásának és értelmezésének megfigyelői közötti változékonyságát, különösen akkor, ha a tumor régiók között nem egyenletes a festés. Nagyra értékeltük azt a hozzáadott bizonyosságot, amit a HiPath Pro nyújtott nekünk az értelmezés pontosságának és precizitásának javítása terén.”

      ( Dr. Lija Joseph, Lowell General Hospital )

  • Letöltések

Enyedi-Kolhász László

Enyedi-Kolhász László

Üzletágvezető

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.