iCAP PRO X ICP-OES - Unicam Magyarország Kft.
Szechenyi
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

iCAP PRO X ICP-OES

Az új fejlesztésű Thermo Scientific iCAP PRO és PRO X ICP-OES készülékek egy rutin elemzésre tervezett, hatékony optikai emissziós spektrométerek robusztus elemanalízisre, könnyű kezelhetőséggel. A Thermo Scientific iCAP PRO készülékek vezérlését az egyszerűen kezelhető Qtegra ISDS szoftver biztosítja, amely a legáltalánosabban elterjedt mátrixú mintákra optimalizált módszerbeállításokat is tartalmaz. A Thermo Scientific iCAP PRO és PRO X spektrométerek által biztosított, legmodernebb szimultán méréstechnika, számos előnyt nyújt a szekvenciális ICP-OES, vagy AAS technikával szemben. A robusztus mintaanalízis mellett a spektrométer meglepően kis helyet foglal, könnyen karbantartható és gazdaságosan üzemeltethető.

 • Termék leírása

  • A Thermo Scientific PRO és PRO X CP-OES készülékek alkalmasak a nyomelemek egyidejű, szimultán analízisére, szinte bármilyen mintatípus esetén. A függőleges fáklya-elrendezésű rendszer kiváló robusztusságot biztosít mind a radiális, mind a kettős (radiális és axiális) nézetet igénylő analízisek számára, így mind a kiváló mátrixtűrés, mind a lehető legnagyobb érzékenység elérhető. Az Echelle polikromátoros optika és az új fejlesztésű CID821 (Charge Injection Device) kamera kiváló érzékenységű és a szokásos CCD detektoroknál szélesebb dinamikus tartományú mérést tesz lehetővé. A készülék egyéb jellemzői és előnyös tulajdonságai többek között az alábbiak:

   • Háromcsatornás perisztaltikus pumpa, melyhez egyszerűen illeszthető az online belső standard, vagy hidridgenerátor kiegészítő.
   • Gyorsan oldható, bajonettzáras fáklyarögzítés a könnyű karbantartás és csere érdekében.
   • Robusztus, 27,12 MHz-es szilárdtest RF generátor, amely biztosítja a stabil plazmaképzést bármilyen mintamátrix számára.
   • Három független tömegáram-szabályozó (MFC), a porlasztó- és a plazmagázok precíz szabályozására.
   • A kimenő elfolyóág folyamatos monitorozásának lehetősége „drain” szenzorral, mellyel a biztonságos működés és a felügyelet nélküli munka támogatott (plazma automatikus eloltása dugulás, vagy elégtelen elszívás esetén).
   • A plazma által generált fehér fény felbontását biztosító Echelle polikromátor termosztált optikai tankban kapott helyet, ami szavatolja a hosszútávú spektrális stabilitást (vonalak állandósága).
   • Jobb, mint 7 pm felbontású Echelle polikromátor (200 nm-nél).
   • A véletlen hozzáférésű, új fejlesztésű CID821 kamera teljes és folyamatos hullámhossz-lefedettséget biztosít a 167,021 és 852,145 nm tartományban.
   • Thermo Scientific™ Qtegra™ Intelligent Scientific Data Solution™ (ISDS), egy logikusan felépített, könnyen kezelhető szoftver. A korábbi módszerek kiértékelésére, vagy módszerírásra lehetőség van futó analízis közben is (Multitasking).
 • Letöltések

Nyerges László

Nyerges László

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.