Millenium Merlin atomfluoreszcenciás spektrométer - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Millenium Merlin atomfluoreszcenciás spektrométer

PSA Millennium Merlin automata atomfluoreszcenciás spektrométer integrált hideggőz képző egységgel higany nagyérzékenységű mérésére (kimutatási határ 0.1 ppt). A mérési elvből származó rendkívül széles dinamikus tartomány révén a felső méréshatár 10 ppm.

  • Termék leírása

    • A PSA Millennium Merlin egy atomfluoreszcenciás higanymeghatározó berendezés integrált hideggőz generátorral és automata mintaadagolóval, amely ideális eszköz élelmiszer mintákból történő nagyérzékenységű higanymérésekre.

      A PSA Millennium Merlin egy teljesen automatizált, higanygőz generátort tartalmaz, amely alapvetően két változtatható sebességű, többcsatornás perisztaltikus pumpából áll. Ezek szállítják a reagens és a minta oldatokat. Egy elektronikusan vezérelt kapcsolószelep vált a vak és a minta oldat között. A gáznemű termékeket speciális, alacsony habzású gáz-folyadék szeparátor választja el, és ez jut el az atomfluoreszcenciás detektorhoz, ahol megtörténik a higany spektroszkópiai meghatározása. A fotoelektron-sokszorozó detektor a Hg koncentrációval arányos fluoreszcencia jelet detektálja. A mérőfényt egy alacsonynyomású higanylámpa szolgáltatja.

  • Letöltések

Nyerges László

Nyerges László

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.