Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Millenium Excalibur atomfluoreszcenciás spektrométer

Automata atomfluoreszcenciás spektrométer integrált hidridképző egységgel a hidridképző elemek (As, Se, Sb, Te,Bi) nagyérzékenységű mérésére. A tipikus méréstartomány10 ppt – 10 ppm.

  • Termék leírása

    • A PSA Millennium Excalibur egy atomfluoreszcenciás  As, Se, Sb, Bi, Te meghatározó berendezés integrált hideggőz generátorral és automata mintaadagolóval, amely ideális eszköz különböző mintákból történő nagyérzékenységű As, Se, Sb, Bi, Te mérésekre.

      A PSA Millennium Excalibur egy teljesen automatizált hidrid generátort tartalmaz, amely alapvetően két változtatható sebességű, többcsatornás perisztaltikus pumpából áll. Ezek szállítják a reagens és a minta oldatokat. Egy elektronikusan vezérelt kapcsolószelep vált a vak és a minta oldat között. A gáznemű termékeket speciális, alacsony habzású gáz-folyadék szeparátor választja el, és ez jut el az atomfluoreszcenciás detektorhoz, ahol megtörténik a hidridképző elem spektroszkópiai meghatározása. A fotoelektron-sokszorozó detektor a koncentrációval arányos fluoreszcencia jelet detektálja. A mérőfényt egy a mérendő elemnek megfelelő speciális, megnövelt teljesítményű vájtkatód lámpa (BDHCL) szolgáltatja.

  • Letöltések

Nyerges László

Nyerges László

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.