Millenium Excalibur atomfluoreszcenciás spektrométer - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Millenium Excalibur atomfluoreszcenciás spektrométer

Automata atomfluoreszcenciás spektrométer integrált hidridképző egységgel a hidridképző elemek (As, Se, Sb, Te,Bi) nagyérzékenységű mérésére. A tipikus méréstartomány10 ppt – 10 ppm.

  • Termék leírása

    • A Millennium Excalibur egy atomfluoreszcenciás  As, Se, Sb, Bi, Te meghatározó berendezés integrált hideggőz generátorral és automata mintaadagolóval, amely ideális eszköz különböző mintákból történő nagyérzékenységű As, Se, Sb, Bi, Te mérésekre.

      A PSA Millennium Excalibur egy teljesen automatizált hidrid generátort tartalmaz, amely alapvetően két változtatható sebességű, többcsatornás perisztaltikus pumpából áll. Ezek szállítják a reagens és a minta oldatokat. Egy elektronikusan vezérelt kapcsolószelep vált a vak és a minta oldat között. A gáznemű termékeket speciális, alacsony habzású gáz-folyadék szeparátor választja el, és ez jut el az atomfluoreszcenciás detektorhoz, ahol megtörténik a hidridképző elem spektroszkópiai meghatározása. A fotoelektron-sokszorozó detektor a koncentrációval arányos fluoreszcencia jelet detektálja. A mérőfényt egy a mérendő elemnek megfelelő speciális, megnövelt teljesítményű vájtkatód lámpa (BDHCL) szolgáltatja.

  • Letöltések

Nyerges László

Nyerges László

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.