OLYMPUS DP74 - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

OLYMPUS DP74

Az OLYMPUS DP74 mikroszkóp kamera egy 20.7 MP gyors professzionális kamera, amely elődjénél részletgazdagabb képeket készít, 4X gyorsabban. Az OLYMPUS DP74 mikroszkóp kamerát kimondottan a fluoreszcens képalkotás igényeinek megfelelően tervezték.

 • Termék leírása

  • Az OLYMPUS DP74 mikroszkóp kamera egy 20.7 MP gyors professzionális kamera, amely elődjénél részletgazdagabb képeket készít, 4X gyorsabban. Az OLYMPUS DP74 mikroszkóp kamerát kimondottan a fluoreszcens képalkotás igényeinek megfelelően tervezték. A kutatói kategóriájú kamera 20.7 megapixeles, professzionálisan színkalibrált CMOS szenzorral rendelkezik.

   A z OLYMPUS DP74 mikroszkópos kamera egy nagyon költséghatékony megoldás, mert mind színes, mind monokróm módban működtethető. A DP74 a részletgazdag, nagyfelbontású világos látóterű képek mellett a fluoreszcens képalkotás során használatos alacsony fényintenzitással gerjesztett mintákról készülő képek felvételére is kiválóan alkalmas. A kamera képes akár 60 kép/másodperc sebességre is teljes Full HD felbontáson is, lehetővé téve az élő minták folyamatos vizsgálatát. A DP74 37 százalékkal nagyobb látómezővel rendelkezik, mint a hagyományos mikroszkópos kamerák. A rendelkezésre álló pixelshifting technológia lehetővé teszi nagyfelbontású (akár 20.7 megapixeles) és részletben gazdag képek készítését még kisebb nagyításokon is. A DP74 kamerában található 3-CMOS szenzor mód a pixelinformációt olyan pontosságra emeli, mint amivel egy 3 szenzoros kamera dolgozik. Az SFL (szuper fluoreszcencia) mód lehetővé teszi, hogy a kamera még kis intenzitású képek készítése esetén is tökéletes expozíciós idő beállítást végezzen teljesen automatikusan.

   A több képkockás élő zajcsökkentés (FNR) lehetővé teszi magas jel-zaj arányú képek készítését nagysebességgel, akár élőképpel is. Az OLYMPUS zajcsökkentő technológiájával éles fluoreszcens képeket készíthet még gyenge jel esetén is. Az FNR funkció több képet készít a látómezőről, majd a véletlenszerűen változó pontokat (háttérzaj) eltávolítja. A DP74 kamera intelligensen leállítja az FNR működését a tárgyasztal mozgatása esetén.

   Részletes műszaki paraméterek:

   Az OLYMPUS DP74  egy 1/1.2 inch méretű szenzorral szerelt, 5760 x 3600 pixel felbontású, 5.86 x 5.86 µm pixelméretű, Peltier szenzorhűtésű professzionális mikroszkóp kamera. A DP74 használható binning (2×2), 3CMOS és színes/monokróm módban. A beállítható expozíciós idő a 39 µs és a 60s között alakul. A DP74 12-bites A/D konverterrel rendelkezik.

 • Letöltések

Olympus kereskedelmi képviselet

Kereskedelmi képviselet

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.