Agera színmérő - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Agera színmérő

A Hunterlab Agera színmérő ideális választás minőségellenőrzési feladatokhoz. 0/45 geometriájával és a beépített érintőképernyős vezérléssel gyors és hatékony vizsgálatot biztosít. A Hunterlab Agera színmérő készülék UV-kontrollált LED-es megvilágítása révén képes szín-, fluoreszcens és felületi fényesség mérésekre.

  • Termék leírása

    • A Hunterlab Agera színmérő ideális választás a minőségellenőrzési feladatokhoz. 0/45 geometriájával és beépített érintőképernyős vezérléssel gyors és hatékony vizsgálatot biztosít. Az szabályozható UV tartományú LED-es megvilágítása révén a Hunterlab Agera színmérő készülék képes szín-, fluoreszcens és felületi fényesség mérésre. 

      Az Agera az emberi látáshoz hasonlóan működik. 60 fokos beépített felületi fényesség mérője megfelel az ASTM D5523 és ISO2813 előírásainak. A mérési terület nagysága különféle port plate egységekkel szabályozható: extra nagytól egészen a közepes mintákig.

      Az Agera kifejezetten hasznos lehet üvegek, fényes felületek, laminált lapok mérésénél; valamint autógyártás, bútorgyártás és elektronikai cikkek borításának mérése esetén is. Emellett kiválóan alkalmazható a gyógyszer-, építő-, festék-, textil- és vegyiparban.

  • Letöltések

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.

Tel: