Nicolet iS5 FT-IR - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Nicolet iS5 FT-IR

A kompakt Thermo Scientific™ Nicolet iS5 FT-IR spektrométer tökéletes illeszkedést, megfizethető árat és kivételes teljesítményt képvisel a belépőszintű spektrométerek között. Ideális termékbiztonsági vizsgálatoknál, ipari, állami és akadémiai laboratóriumok anyag azonosításánál

 • Termék leírása

  • A Nicolet iS5 FT-IR spektrométer rugalmas mintakezelést, pillekönnyű kivitelezést (35x28cm és 10 kg) és a piacvezető Thermo Scientific™ OMNIC™ szoftvert ötvözve ugyanazt a jól bevált területi fejlesztésű FT-IR technológiát alkalmazza, melyet a többi Thermo Scientific Nicolet FT-IR modell.

    

   A Nicolet iS5 FT-IR spektrométer jellemzői:

   Tartós, strapabíró kivitelezés és könnyű karbantartás
   -A Nicolet iS5 FT-IR spektrométer a kihívásokkal teli környezetben is akadálytalanul megállja a helyét. Széles tartományú hőmérsékleti és páratartalmú laborkörülménynek ellenáll.

   -Jól bevált optikája stabil magnézium-ötvözet keretbe van ágyazva. A magnézium-ötvözetű kivitelezés kivételes mechanikai jelleget biztosít a szilárdság, hőmérsékleti tulajdonságok, rezgésmentesítés és súlycsökkentés terén.

   -Hőmérsékletileg szabályozott dióda lézerével több éves problémamentes használatot biztosít.

   -A felhasználó által elérhető és cserélhető részeinek köszönhetően minimálisak a szervizköltségek. Az infra forrás vagy páramegkötő cseréléséhez nem szükséges a szerviz segítségét kérnie, és még csak meg sem kell bontania a készüléket.

   -Tervezésekor figyelembe lett véve a rezgés, elektromágneses interferencia (EMI), porszennyezés és dőlésszög hatása.

 • Letöltések

Rábai Mária

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.