Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Kinetix sCMOS

A hátsó megvilágítású Kinetix sCMOS kamera biztosítja jelenleg a legnagyobb sebességet és legnagyobb látómezőt a legkiegyensúlyozottabb pixelmérettel és a szinte tökéletes 95% kvantumhatásfokkal. Kiemelt tulajdonságok: 400 fps; 29.4 mm átló látómező; 1.2 e- kiolvasási zaj; 95% kvantumhatásfok (QE); 6.5 µm x 6.5 µm pixelméret.

 • Termék leírása

  • Extrém sebesség

   A 8 bites kiolvasási mód révén a Kinetix sCMOS kamera óriási 400 fps képalkotási sebességet biztosít teljes felbontáson, 29.4 mm átlójú látómezőben. Az optimalizált vonali idő lehetővé teszi, hogy a sebesség jelentősen meghaladja a tipikus sCMOS eszközöket, másodpercenként több, mint 4000 megapixel információt gyűjtve – ami közel tízszeres javulás.

    

   Nagy látómező

   A Kinetix 29.4 mm-es négyzet alakú érzékelőjét úgy tervezték, hogy növelje az teljesítményt, maximalizálja az egyetlen képkocka által rögzített adatmennyiséget, és teljes mértékben kihasználja az új, nagyobb látómezőt kínáló mikroszkópok előnyeit.

    

   A 29.4 mm átlójú Kinetix érzékelő 2.4-szer nagyobb képalkotó területtel rendelkezik, mint a hagyományos sCMOS kamerák, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy jelentősen felgyorsítsa az adatgyűjtést.

    

   Nagy érzékenység

   A Kinetix hátsó megvilágítású sCMOS kamera közel tökéletes 95% kvantumhatásfokot kínál.

   Miáltal a fény a szenzor hátsó részéről érkezik, a fotonok közvetlenül a fényérzékeny felületre érkeznek, így maximalizálva a fénygyűjtési képességet.

   A Kinetix magában egyesíti a 95% kvantumhatásfokot és az alacsony (1.2 e-) kiolvasási zajt, ezáltal a Kinetix a leggyorsabb (400 fps) sCMOS kamerák között a legérzékenyebb.

    

   Nagy felbontás

   A Kinetix 6.5 µm x 6.5 µm pixelméretet használ, ami a leginkább elfogadott standard a legtöbb élősejt képalkotás esetében, ami 40x és 60x objektív-nagyítást használ.

   Ez a pixelméret nagyon részletes képeket biztosít, a teljes képalkotási síkban és a leginkább alkalmas a mikroszkóp objektívek széles skálájához.

    

   Kimagasló háttérminőség

   A Kinetix rendelkezik Mintázat zajcsökkentő (Pattern Noise Reduction) technológiával és korrelált zajcsökkentő (Correlated Noise Reduction) technológiával, így tiszta, mintázat nélküli képeket készít minimális pixelhibákkal, javítva a képminőséget gyenge fényviszonyok között is.

Vida László Krisztián

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.