Vanquish és Vanquish Flex UHPLC rendszerek - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Vanquish és Vanquish Flex UHPLC rendszerek

A Vanquish UHPLC rendszerek a Thermo Scientific évtizedes tapasztalataiból építkező, azt összegző, de alapjaiban teljesen új fejlesztésű, biokompatibilis folyadékkromatográfiás rendszerek. Integráltan moduláris felépítése összekapcsolja az egységbe rendezett rendszerek robusztusságát a moduláris rendszerek rugalmasságával és könnyű szervizelhetőségével.

 • Termék leírása

  • A Vanquish UHPLC egyik központi eleme az új Thermo Scientific Accucore Vanquish oszlop. A célirányosan fejlesztett, 1,5 µm szemcseméretű héjszerkezetű oszlop teljes körűen kihasználja az 1500 bar maximális nyomással és akár 5 ml/perc áramlási sebességgel jellemzett ultranagynyomású pumpa előnyeit és nagyhatékonyságú elválasztást biztosít.

   A Vanquish bináris, nagynyomású gradiens pumpája az immár negyedik generációs SmartFlow technológiát tartalmazza, amely révén jelenleg a kereskedelemben kapható készülékek között a legjobb áramlási és gradiens pontossági adatokkal rendelkezik. A 2×3 oldószerág megkönnyíti a módszerkidolgozás tervezését és kivitelezését.

   Nagy mérendő mintaszámok esetén az UHPLC opcionálisan bővíthető egy akár 20 well plate-et befogadó mintatárolóval, így az automata mintaadagoló tárhelyével együtt akár 8832 darab mintát is tud kezelni. Mindehhez kiemelkedő injektálási pontosság, akár 100 µl injektálási térfogat és gyors ciklusidő társul. A felügyelet nélküli munkafolyamat a vonalkód leolvasással automatizálható.

   A LightPipe technológiát alkalmazó diódasoros detektor 10 mm és 60 mm cellával választható. A kiemelkedő linearitás-értékkel és kis zajszinttel jellemezhető detektor egy időben, 200 Hz-en 10 egyedi csatornát és 3D spektrumot gyűjt.

   A Vanquish rendszert valamennyi elemét a Chromeleon szoftver vezérli. A műszerkijelzők helyét egy tablet veszi át, amelyen a Chromeleon CDS applikációval nyomon követhető a rendszerállapot, változtathatók a kromatográfiás paraméterek. Hamarosan ez az applikáció elérhető lesz mobiltelefonokról is.

   A tömegspektrometriás detektálás egyre elérhetőbbé válik, bizonyos területeken pedig alkalmazása kikerülhetetlen. A Vanquish UHPLC rendszer tökéletesen illeszkedik TSQ Endura és TSQ Quantiva hármas kvadrupol tömegspektrométerekhez, illetve ideális választás a Thermo Scientific egyedülállóan nagyfelbontású, nagytömegpontosságú Orbitrap technológiát alkalmazó tömegspektrométereihez is.

 • Letöltések

Dr. Kóréh Orsolya

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.