Velos Pro lineáris ioncsapdás LC-MS rendszer - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Velos Pro lineáris ioncsapdás LC-MS rendszer

Az LTQ Velos nyomáscellájának két különböző nyomásértékű részre osztása megszüntette az egy cellás ioncsapdás tömegspektrométerek nyomásérték kompromisszumát. Lehetővé teszi, hogy a csapdázás/izolálás/fragmentálás és detektálás a folyamatoknak megfelelő, ideális nyomásértéken történjen. Így növelhető a scan sebesség és a felbontás.

  • Termék leírása

    • A lineáris, 2D ioncsapdák nagy előnye a klasszikus, ún. 3D ioncsapdákkal szemben a több mint 40-50-szeres ionkapacitás, ami a kimutatási határok több nagyságrenddel történő javulását, a fragmentálási mechanizmusok jobb kézben tartását, a megvalósítható MS/MS lépések számának növelését eredményezi. A megnövelt ionszám következtében akár MS15 mélységig fragmentálhatók a legintenzívebb ionok, így jelentősen megnövekszik az esély a komplex minták egyedi komponenseinek egyértelmű azonosítására. Az elektronikusan három részre szegmentálható csapda számos különböző mechanizmusú fragmentálási lépés megvalósítására kínál lehetőséget. A tömeganalizátorhoz két, radiálisan elhelyezett detektor kapcsolódik, amelyek összesített teljesítménye közel 100%-os detektálási hatásfokot és emiatt rendkívüli érzékenységet eredményez. Az ioncsapda főtengelyére merőlegesen elhelyezett detektorok lehetőséget biztosítanak az ioncsapda axiális irányú továbbfejlesztésére is. Egyrészt az ionok átvihetők egy újabb ütközési cellába és/vagy kapcsolt ultranagy felbontású és pontos tömegmérésre alkalmas tömegspektrométerbe (high-field Orbitrap). Másrészt lehetőség van a hagyományostól eltérő elven alapuló ütközési mechanizmusok megvalósítására, és az ehhez szükséges reagens ionok csapdába történő bevezetésére (ETD).

      A Velos Pro az új fejlesztéseknek köszönhetően önmagában is kimagasló érzékenységet, sokoldalú fragmentációs és MS/MS lehetőségeivel magas szintű azonosítási képességet biztosít a proteomikai, metabolomikai, klinikai szerkezet azonosításokhoz és mennyiségi meghatározásokhoz.

  • Letöltések

Dr. Kóréh Orsolya

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.