TSQ hármas kvadrupol LC-MS rendszerek: TSQ Quantiva, TSQ Endura, TSQ Access Max - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

TSQ hármas kvadrupol LC-MS rendszerek: TSQ Quantiva, TSQ Endura, TSQ Access Max

A Thermo Scientific hármas kvadrupol műszercsaládja érzékeny, gyors és megbízható elemzést tesz lehetővé. Az analitikai feladat függvényében választható robosztus rutin rendszer, illetve kiemelkedő érzékenységű kutatói tömegspektrométer. A Thermo Scientific Dionex moduláris folyadékkromatográfiás rendszerei (nano, analitikai, UHPLC, félpreparatív, két dimenziós online mintaelőkészítő egységek) teljeskörűen illeszthetők a hármas kvadrupol tömegspektrométerekhez.

 • Termék leírása

  • A TSQ Quantum Access Max a 30 éves múltra visszatekintő TSQ háromszoros kvadrupol tömegspektrométer család tagja. A TSQ Quantum Access Max tömegspektrométert 2009 márciusában, Chicagóban megrendezett Pittcon kiállításon mutatta be a Thermo Scientific.

   A kiváló érzékenységet és pontos kvantitatív és szerkezetinformációt is nyújtó háromszoros kvadrupol készülékek sokoldalúan kihasználhatóak a legtöbb analitikai területen. A Thermo Scientific a TSQ Quantum Access Max tömegspektrométerét a gyógyszer- és környezetanalitikai, élelmiszerbiztonsági és klinikai kutatási területen dolgozó szakemberek figyelmébe ajánlja. Az analitikai, főként mennyiségi analitikai elemzést, gyárilag beépített és a készülékkel együtt szállított, előre konfigurált módszerek és könnyen áttekinthető alkalmazás-specifikus szoftverek segítik. Ez utóbbiak közül kiemeljük például a TraceFinder programot, amely gyárilag megírt módszerekkel és riportformátumokkal jelentősen leegyszerűsíti a rutinszerűen mérendő szennyezők meghatározását, még a tömegspektrometriás detektálással most ismerkedő felhasználók esetében is.

   A TSQ Endura és TSQ Quantiva hármas kvadrupol tömegspektrométereket 2013-ban mutatták be. A TSQ Endura robosztus rendszer, főként rutin elemzéseket végző laboratóriumok részére. Széles tömegtartománnyal rendelkezik. A TSQ Quantiva kiemelkedően érzékeny tömegspektrométer nyomanalitikai és kutatói feladatok megoldásához.

   Egyedülálló, Thermo Scientific által szabadalmaztatott technológiák:

   Quantitation Enhanced by Data Dependent Scanning – QED MS/MS: az automatikusan, az SRM jel nagysága alapján felvett Full-Scan MS lehetővé teszi az érzékeny mennyiségi meghatározás mellett az egyidejű, könyvtárkeresésre alkalmas spektrum felvétel készítését az egyértelmű komponens azonosítás érdekében.

   Reversed Energy Ramp (RER): a szkennelési ciklusidő alatt lineárisan csökkentett ionizációs energia a fragmensben gazdagabb MS/MS spektrum érdekében

   Highly Selective Reaction Monitoring (H-SRM): az akár 0,4 Da FWHM prekurzor ion kiválasztás, Quantiva esetén 0,1 Da FWHM, jelentős iontranszmisszió vesztés nélkül, kisebb kémiai zajt, nagyobb szelektivitást, kisebb kimutatási határt eredményez a teljes tömegskálán.

   T-SRM időzített SRM:  3000 időzített T-SRM-et is végre tud hajtani egy teljes mérés során. T-SRM használata során a tömegspektrométer dinamikusan elosztja az SRM-eket az adott komponensre jellemző kromatográfiás csúcsra felvett időablakokban. Mivel ily módon az adott komponens MS vizsgálata csak abban a retenciós idő tartományban történik meg, ahol a komponens ténylegesen várható, ezért nincsen felesleges szkennelési időveszteség. Ez a műszaki megoldás lényegesen rövidíti a ciklusidőt és ezáltal adott kromatográfiás futás alatt lényegesen több és jobb minőségű MS adatot biztosít.

 • Letöltések

Dr. Kóréh Orsolya

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.