MSQ Plus egyszeres kvadrupol LC-MS rendszer - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

MSQ Plus egyszeres kvadrupol LC-MS rendszer

A Thermo Scientific MSQ Plus egyszeres kvadrupol tömegspektrométer kapcsolható a folyadék- és ionkromatográfiás rendszerekhez. Robosztus és egyszerűen üzemeltethető kivitel.

  • Termék leírása

    • A kis helyigényű LC/MS detektor, az MSQ Plus a tömegspektrometriás elválasztás és azonosítás előnyeit viszi a rutin kromatográfiás mérésekbe. Egyszerű kezelhetőség, kis helyigény, nagy érzékenység jellemzi a Thermo Scientific kvadrupol tömegspektrométerét.
      A néhány perc alatt cserélhető, alaptartozék ESI és APCI ionforrások nagyfokú rugalmasságot biztosítanak bármely mérési feladat megoldásához. A szabadalmaztatott M-Path™ hármas ortogonális mintabeviteli rendszer és IonBright™ detektor nagyon kis zajt és rendkívüli érzékenységet biztosít valós minták meghatározására is.
      A 12 000 ATE/s scan sebesség több adatpont felvételét jelenti az adott csúcs esetén, így ideális detektor ultranagyomású, gyors UHPLC esetén. A kiemelkedő scan sebesség jobb kimutatási határt, a közel eluálódó komponensek esetén jobb felbontást biztosít.

  • Letöltések

Dr. Kóréh Orsolya

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.