OLYMPUS Stream - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

OLYMPUS Stream

Egyedülállóan testre szabható és modulárisan bővíthető szoftvercsalád anyagtudományi alkalmazások számára. Digitális képalkotás és elemzés, Olympus és más kompatibilis kamerák vezérlése, Olympus mikroszkópok és más kompatibilis tartozékok, kiegészítők támogatása.

  • Termék leírása

    • Az OLYMPUS Stream platform egyedülállóan személyes és intuitív képalkotási élményt kínál a felhasználó által előnyben részesített munkafolyamat alapján. A Stream szoftver teljes körű szabadságot biztosít a felhasználói felület megjelenése és elrendezése tekintetében: az ikonok, eszköztárak és vezérlő panelek szabadon elhelyezhetőek a kezelő felület egyszerűsítése és a hatékonyság növelése érdekében.

      A Stream szoftver egyszerűen használható, erőteljes és rugalmas. A moduláris felépítése révén a szoftver méretezhető a pénzügyi keretnek vagy az alkalmazási igényeknek megfelelően. Ennek köszönhetően a szoftver képes együtt növekedni, adaptálódva az új igényekhez.

      A Stream szoftver bővíthető különböző anyagtudományi beépülő célmodulokkal is, melyek a legkülönbözőbb metallurgiai kiértékelésekben is segítséget nyújtanak (részletes leírás elérhető a letöltendő anyagok között).

  • Letöltések

Olympus kereskedelmi képviselet

Kereskedelmi képviselet

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.