STEDYCON - Unicam Magyarország Kft.
Szechenyi
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

STEDYCON

Az Abberior Instruments cég közismert az egyedülállóan testre szabható és rugalmas STED mikroszkópos platformjáról. Ezúttal kifejlesztették a különlegesen kompakt STED és konfokális lézerpásztázó mikroszkópot, amely neve STEDYCON.

 • Termék leírása

  • A STEDYCON a nanoszkópok egy teljesen új csoportja, amely képes bármilyen hagyományos epifluoreszcens mikroszkópot egy sokoldalú, négy színcsatornás (405nm, 488nm, 561nm, 640nm) konfokális, továbbá STED (775nm) rendszerré alakítani! E mellett hihetetlenül kompakt és bárki által könnyen használható.

   Fejlessze tovább meglévő mikroszkópját! Bármilyen hagyományos epifluoreszcens mikroszkóp vázra telepíthető a STEDYCON rendszer állíthat konfokális apertúrával (pinhole) és akár négy detektorral az egyedülálló DynamicPLUS képalkotás érdekében.

   Szuperstabil – az új STEADYFOCUS modul révén garantált, hogy a képek akár napokon keresztül tökéletes fókuszban maradjanak.

   Csúcskategóriás STED teljesítmény – a STEDYCON rendszerrel az Ön mikroszkópjának felbontása elérheti a 30nm-t.

   Takarékoskodjon a hellyel – a hihetetlenül kompakt STEDYCON egység nagyjából akkora, mint egy digitális kamera.

   Plug&Play – a STEDYCON percek alatt üzembe helyezhető, csupán egy C-menetes kamera adapterre van szükség a mikroszkópon. speciális optikai beállítást nem igényel.

   Nem igényel szervizt, sem karbantartást – a STEDYCON lézernyalábok már tervezés szinten beállítottak a szabadalommal védett ’easySTED’ optikai elrendezésnek köszönhetően.

 • Letöltések

Olympus kereskedelmi képviselet

Kereskedelmi képviselet

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.