Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Alpha3 lightsheet mikroszkóp rendszer

A PhaseView Alpha3 tervezése során egy rugalmas, nagyteljesítményű light-sheet megoldás kifejlesztése volt a cél, amelyet a kutatók sokoldalúan használhatnak. Fejlett fluoreszcens mikroszkópként az Alpha3 intelligens optikai fókusz seprést kínál az egyenletes, hibamentes képalkotáshoz a teljes látómezőben. A rendszer egyszerűen továbbfejleszthető a különböző kísérleti igényeknek megfelelően, mint pl. gyors pásztázás (Smart 3D Scanning), XY panoráma képalkotás és hőmérséklet-szabályozás. A QtSPIM szoftver letisztult és intuitív felhasználói felületet kínál az X, Y, Z, θ, T, λ képalkotáshoz, a legnagyobb sebességgel.

 • Termék leírása

  • Az Alpha3 a light sheet mikroszkópok új generációja, amely a nagy sebességet a nagy térbeli felbontással ötvözi annak érdekében, hogy a fixált vagy élő biológiai minták kvalitatív és kvantitatív 3D képalkotásával kapcsolatos igényeket messzemenőkig kielégítse. A kimagasló képminőséget rugalmassággal és modularitással kombinálja, ahogy egy csúcskategóriájú kutató műszertől elvárható. Tipikus alkalmazási területek: egész egér embrió, modell organizmusok morphogenesis-e és embiogenezis-e: C.elegans, Drosophila, Zebra fish, sejtkultúrák élő képalkotása, neuron aktivitás funkcionális képalkotása, tengeri organizmusok fluoreszcens képalkotása vagy növény fejlődésbiológia.

   Moduláris light sheet mikroszkóp – teljesen rugalmas képalkotó rendszer, amely egyszerűen illeszthető bármilyen kísérlethez. Detektáló objektívek széles választéka 2x-től 60x-ig, száraz, vizes vagy clearing objektívek korrekciós gyűrűvel a törésmutató-eltérés kompenzációjához. Továbbfejleszthető további gerjesztő- és emissziós hullámhosszakkal, megvilágító és detektáló objektívekkel, inkubációs rendszerrel és ultra-gyors Z-stack egységgel.

   Nagyteljesítményű képalkotás intelligens light sheet megvilágító egységek – többirányú light sheet valósidejű lézer fókusz sepréssel, amely a legkisebb fókuszterület kiterjeszti a teljes látómezőre, hibamentes képalkotás és ultra-gyors Z-szeletelés.

   In-vivo mintáktól a tisztított mintákig, kicsitől a nagy mintákig – makró és mikró képalkotás, szub-celluláris felbontású teljes szervektől a legkisebb mintákig. Kompatibilis minden clearing folyadékkal, vizes bufferekkel és szerves oldószerekkel.

   Gyors és egyszerű minta behelyezés – könnyen hozzáférhető sokoldalú kamra, kiegészítők széles választéka a különböző minták behelyezéshez, fedőlemez, üveg támaszték lefogókkal, öntő eszközök.

   Kettős megvilágító rendszer valósidejű optikai fókusz sepréssel, amely révén a teljes látómezőben egyenletes a megvilágítás. Korróziónak ellenálló mintatartók a sokoldalú képalkotás érdekében, sejt-kultúrák in.vivo élősejt képalkotásától a teljes tisztított szövetek képalkotásáig. Opcionális Smart 3D Scanning technológia a perturbáció-mentes képalkotáshoz 75 fps sebességgel. Compatibilis az Olympus objektívek széles választékával, a különböző minták vizsgálatához makró szinttől a mikró szintig.

 • Letöltések

Vida László Krisztián

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.