Facility Line - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Facility Line

A Facility Line egy valóban csúcskategóriás mikroszkóp, amelyet rendkívül könnyű használni. A Facility Line önmagában egyesíti a fejlett tulajdonságokat, a konfokális lézerpásztázó mikroszkópot és a szuperfelbontású mikroszkópot olyan egyedülálló jellemzőkkel, mint Adaptív megvilágítás (DyMIN, RESCue, MINFIELD), Adaptív optika, easySTED, konfokális & STED autofókusz, spektrális szivárvány detektálás és teljesen automatikus beállítás.

  • Termék leírása

    • A Facility Line egy valóban csúcskategóriás mikroszkóp, amelyet rendkívül könnyű használni. A Facility Line önmagában egyesíti a fejlett tulajdonságokat, a konfokális lézerpásztázó mikroszkópot és a szuperfelbontású mikroszkópot olyan egyedülálló jellemzőkkel, mint Adaptív megvilágítás (DyMIN, RESCue, MINFIELD), Adaptív optika, easySTED, konfokális & STED autofókusz, spektrális szivárvány detektálás és teljesen automatikus beállítás.

      Az új szoftver az alapoktól úgy került megtervezésre, hogy az intuitív grafikus felhasználói felület révén kezdők is csúcsminőségű STED képet tudjanak készíteni három kattintással, amely egy meredek tanulási görbét indít el, ugyanakkor a tapasztalt felhasználók teljeskörűen képesek legyenek vezérelni a műszert. Az új munkafolyamat korábban soha nem látott módon járul hozzá a legmagasabb minőségű képalkotáshoz, amely egyúttan hatékony és gyors is.

      Készen áll arra, hogy gyorsan és elegánsan készítsen tű-éles képeket? Töltse le a Facility Line katalógust .pdf formátumban!

  • Letöltések

Olympus kereskedelmi képviselet

Kereskedelmi képviselet

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.