Jogi nyilatkozat - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Jogi nyilatkozat


  1. Hatály
  1. A  unicam.hu weboldal

A www.unicam.hu internetes oldal (továbbiakban: “Weboldal”) tulajdonosa az Unicam Magyarország Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1144 Budapest. Kőszeg utca 29, Cg. szám: 01-09-265080., adószám: 10853940-2-42, a továbbiakban: Unicam Kft.

  1. A Felhasználó

A Weboldal használatának feltétele, hogy a látogatók, azaz az Interneten böngészők (látogató, a Weboldal valamely szolgáltatását igénybe vevő, együttesen a továbbiakban: “Felhasználó”) elfogadják a jelen dokumentumban (továbbiakban: “Szolgáltatási Feltételekben”) szabályozottakat.

A Felhasználó az Unicam Kft. által üzemeltetett Weboldalra történő belépéssel, illetve a Weboldalon történő böngészéssel elismeri, hogy a jelen Szolgáltatási Feltételeket megismerte, annak rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek fogadja el.

  1. A Weboldal

Jelen Szolgáltatási Feltételek hatálya alá tartozik az Unicam Kft. által, illetve az Unicam Kft. javára bejegyzett domain név alatt üzemeltetett Weboldal. Az Unicam Kft. a weboldalon elhelyezett Adatkezelési tájékoztatójában ismerteti az érintettekkel az adatkezelés szabályait, illetve átláthatóvá teszi az adatkezeléseit.

A teljes dokumentum letöltése